Kyllä tuntuu kiirettä pukkaavan vaikka on päivisin kotona, miten sitä kaiken ehtisikään jos joutuisi vielä töissä käymään :) Isännällä alkoi maanantaina työt, pitkän sairausloman jälkeen ja kun hänellä on herätys niin minäkin tietty herään. Tänäänkin siis klo 5.30 alkoi tohinat. No nyt on käyty kaupassa ja apteekissa, siivottu pentulaatikko ja lenkitetty sekä ruokittu isot koirat. Juuri äsken sain eteeni aamiaisen n. klo 10.30, toisilla alkaa jo lounasaika lähenemään. Leipää ja hiilareita on tullut syötyä taas aivan liikaa, joten kauppareissulta yritin taas ostella kaikkea sopivampaa syömistä.

13124543_10154129322097418_7892528416304

Pennuilla meni eilen vatsat löysälle ja niiden alusia olenkin nyt vaihdellut ahkerasti. Vaikka Riine ne pitääkin aika hyvin puhtaina, niin silti noita pienia kakkalänttejäkin alusille tuli. Kaverilta sain taas kerran vinkkiä  homeopaattisista tuotteista ja Chamomillaa sainkin tuosta meidän oman kylän Lifestä, eka satsi pennuille annettu, toivottavasti helpottaa. Kiitos Arja ! On kyllä niin monet vinkit Arjalta saatu ja alkaa jo jonkinlainen käsitys itselläkin olla mitä mihinkin vaivaan otetaan. Tuotteiden arsenaali on vaan meikäläisellä vielä niin pieni, että tuntuu aina puuttuvan juuri se "lääke" mitä tarvittaisiin. No mutta, pikkuhiljaa arsenaali laajenee, on vaan niin pirun kalliita hankittavia täältä Suomesta.

Tässä pennut 8 vrk vanhoina, kyllä nuo päivä päivältä pullistuu, kunhan ei nyt tulisi kamalasti takapakkia noiden vatsavaivojen takia.

poitsut%208%20vrk.jpg

Matolääkketkin muistin Apteekista ostaa, viikonloppuna jos pieniä sitten alkaisi jo madottelemaan.

002%20%282%29.jpg

Ihana ilma , aurinko paistaa ja luvattu + 20, on sitä odotettukin. Toinen koneellinen Vet pedejä pyörimässä ja kohta ne saakin pihalle kuivumaan. Aivan mahtava keksintö nuo Vet bed aluset, kuivuvatkin ihan hetkessä. Ei maar, on se tästä lähdettävä jatkamaan touhuja jos jonkinlaisia :)