Sainpa tänään mukavan tekstiviestin Blue Mellow's kennelin Päiviltä, Artun morsian Iida käynyt ultrassa ja on kantavana ! Kyllä Artulle on pentuja toivottu pidemmän aikaa, mutta vaikeuksia on ollut . Nyt on Arttukin tosin tutkittu ja "pennuntekoaineet" todettu huippulaatuisiksi joten asiat alkaa olla nyt ihan mallillaan, vihdoinkin. Kaikkien ongelmien syynä pidän eturauhaslääkitystä jonka Arttu sai pari vuotta sitten. Eturauhanen parani mutta siittiöt hävisi.

Alla linkki Artun morsiammen sivuille:

http://www.bluemellows.fi/

Veetin vatsatauti oli ja meni , sain sen tänään käytettyä rokotuksissa ja on sekin nyt poissa päiväjärjestyksestä. Huldalle varasin ultran samalla, 7.3 olisi sinne meno, siihen asti jännitetään ....

Noita helkatin pakkasia vaan tuntuu riittävän. Tänäänkin oli aamulla -27 , alkaa oikeasti tympimään . Koirat on onneksi ihan tyytyväisiä vaikka eivät niin paljon voi ulkona ollakkaan. Töiden jälkeen ollaan käyty tuossa meidän pellolla jossa saavat suurimmat energiat purettua. Viikonlopulle on kai jo luvannut lauhtuvaa, josko se talvi tästä pikkuhiljaa alkaa hellittämään. Kevättä tässä odotellaan .