Viimeyönä nukuin kuin tukki klo 04.00 saakka ja sitten alkoikin yskiminen, ei auttanut yskänlääke vaan piti käydä isännän astmapiipulla. Astmaahan minulla ei ole todettu , eikä edes tutkittu mutta kummasti vaan välillä siitepölyaikaan ahdistaa ja kummallinen apu löytyy astmapiipusta.No nukahdin vielä sitten uudelleen ja puoli yhdeksään asti nukuttiin. Ihan reipas olo on ollut koko päivän.

Aamupäivästä lähdin Lahteen tarkoituksena hakea Mustista ja Mirristä Royal Caninin sapuskaa Pommille, heillä kun eilen alkoi kampanaja jossa kissojen pussiruuat  (ym. RC:t ) alessa, normaalihinta 14.90 eur  ja nyt kampanjan aikana 7.90. Yllätys yllätys Lahden isossa M&M:ssä olikin eilen jo myyty ruuat heti loppuun, siis hei eilen alkoi kampanja.....saakeli että otti aivoon . No ajoinpa sitten oman kylän saman nimiseen liikkeeseen ja sielläpä oli ruokaa yllinkyllin ja vielä ystävällinen palvelu (niinkuin aina ) ja lämmintä glögiä kaupan päälle. Olen kyllä yrittänyt suosia tuota oman kylän kauppaa ihan siitä syystä että pysyisivät täällä, voi kun muutkin tämän kylän lemmikkien omistajat tekisivät niin että saataisiin pidettyä hyvä liike täällä omalla kylällä.

Tänään on ollut sateeton päivä ja koirat saaneet olla taas ulkona miein määrin. Veeti pitäisi taas pestä, se kun onnistuu sotkemaan itsensä aina niin totaalisesti ihan normaalin ulkoilun ohessa. Ja ei tuo pesu tekisi pahaa noille muillekkaan. Taidan kuitenkin nyt yrittää hoitaa itseni kuntoon ennenkuin alan noiden koirien pesujen kanssa stressaamaan......