Jumankauta tuota kissaa, päivä päivältä se kantaa tuonne eteiseen aina vaan isompia ja isompia otuksia. Nyt vuorossa hiiret, ISOT hiiret, yök. Ne se on onneksi tappanut toisin kuin päästäiset joita se kantaa elävinä tänne kämppään juoksemaan....No työtäänhän tuo tekee eikä nuo hiiret ainakaan tuolla seinien välissä tai välikatossa talvella mellasta, ällöttävää kuitenkin. Saa olla koko laumaa madottamassakin tämän tästä.

Tänään on vettä satanut ihan koko päivän, aamulenkki selvittiin kuivana mutta sitten taivaat aukesi. Riinellä 11. vrk juoksua menossa ja Veeti saa niin turpaansa jos vaan lähelle erehtyy...Sadepäivä ja paljon olisi saanut täällä sisällä tehtyä jos vaan olisi tehnyt. Vaan EI, loikoillessa, lukiessa ja netissä surffaillessa mennyt tämäkin päivä. No mikäs siinä, kohta alkaa tapahtumaan kun loma lähenee loppuaan ja ikkunat on vaan pakko pestä. Luulen että ne tulee pestyä juurikin viimeisenä viikonloppuna ennen töihin menoa.

Puoli vuotta on omat koirat olleet pois näyttelyistä ja nyt sitten sekosin taas ja ilmoitin Riinen vaikka mihin. Kuusi varmaa näyttelyä ja muutama vielä mietinnässä tälle vuodelle. Huldan turkkia seurailen ja sitten alkaa sen näyttelyrundi kun turkki siltä näyttää. Katsotaan millaisen turkin tuo steriloitu narttu saakaan aikaan...

Tässä eilisiltainen saalis....

DSC01479-normal.jpg