Ja taas tuli todettua Porvoon reissulla että kannattaisi tuo näyttelyposti lukea edes kertaalleen. Sujuvasti ajettiin Suiston kentälle todetaksemme että joku sirkus/tivolihan siellä oli eikä näyttelystä tietoakaan, no ei muuta kuin siinä vaiheessa näyttelykirje esiin ja löytyihän se oikea paikkakin. Onneksi olin tuon kirjeen varuiksi ottanut kassiin ja onneksi aina lähdetään hyvissä ajoin liikkeelle, on varaa sitten haahuilla vähän hukassakin.

Tuomari oli erittäin tiukka, uroksissa ei tainnut olla yhtään eriä, tai ainakaan sa:ta koska PU:ta ei valittu ollenkaan. Nartussakin oli erit todella tiukassa ja sa:t vielä tiukemmassa. Riine AVO ERI 3, luokassa ei yhtään sa:ta. Täytyy siis ylipäätään tuohon eriin olla todella tyytyväinen, tiukka täti arvostelemassa.

Mahtava ilma ulkona, ihan kesä vielä, mittarissa +18 . Pommilla riitti ihmettelemistä miksi auto on ihan väärässä paikassa, pihassa eikä katoksessa niinkuin yleensä, ja missä ihmeessä sitä on käyty. Tarkka tutkiminen piti suorittaa, onkos kaikki nyt varmasti kunnossa, voiko maakuntamatkoja jatkaa...

DSC01584-normal.jpg

DSC01585-normal.jpg