Ei saisi taas valittaa mutta kyllä alkaisi riittää tämä kuumuus. Koirat on veto pois ja itseltä kaikki puhti huuthitossa. Oikeasti alkaa olla vitsit vähissä. Pentuhuoneessa koko ajan 28 astetta eikä sitä saa viilenemään millään. Riine on hätää kärsimässä, kuten on myös Arttu-papparainen.

Huomenna jos vaan suinkin jaksan pesen Lunan, siltä on nyt turkki niin irti että kun sen harjaan ja pesen niin sitten on kaikki veks. Huldalla ja Artulla sama homma edessä. Arttu ei vaan jaksa seistä niin kauaa että sen saisin kunnolla pesun jälkeen kuivattua, täytyy sitten vaan pitää huilitaukoja välillä. Nyt on niin kuuma ja hautova ilma että turkki on saatava kunnolla kuivaksi tai muuten saattaa hotspot iskeä. Yhtään ei saisi jäädä pohjavilla kosteaksi.

Pennut voi hyvin ja ovat saaneet jokainen mukavasti painoa lisää. Syövät, nukkuvat ja ovat perin tyytyväisiä oloonsa. Se hyöty näistä kuumista keleistä on että pärjäävät laatikossa ilman emän lämpöäkin. Riine syöttää pennut, odottelee hetken että kaikki ovat tyytyväisiä ja tulee pois laatikosta itse vilvotteleman. Sen mitä vilvotusta nyt näillä keleillä mistään löytää...