Aamulla oli herätessä niin synkkää ja harmaata että ei olisi huvittanut nousta peiton alta ollenkaan. No pakkohan se tietty oli potkaista koirat tarhaan ja alkaa aamutouhuihin. Kahvit tulelle, sanomalehden hakuun,sitten aamulenkki pellolla ja koirille ruuat, siinä meidän vakio aamuhommat näin lomalla.

Joka päivä on ollut jotakin touhua, kaupassa käyntiä tms. ja tänään päätinkin että en lähde yhtään mihinkään. Kynttilöitä sytyttelin heti aamusta pitkin kämppää ja kävin sohvalle lukemaan kirjaa.Sue Graftonin " P niinkuin petos " joka ei kyllä ole minusta mitenkään ihmeellinen, jotensakin aika pitkäveteistä luettavaa mutta luetaan nyt loppuun kun aloitin. Jospa tuo loppua kohti tuosta vielä paranee. Kirjastossa ei ole tarvinnut käydä aikoihin kun naapurissa on kovia lukijoita ja heillä on kirjoja hyllyt turvoksissa, sieltä käyn aina ohikulkiessa lainaamassa muutaman kirjan .

Huomenna olisi edessä tikkien poisto kädestä ja vihdoinkin pääsee kunnolla saunaan, sitä tässä onkin odotettu. Käsi on parantunut hyvin, tosin viikonlopun näyttelyreissusta ei tosiaan tykännyt  vaikka yritin varovasti sen kanssa ollakkin. Koirat olisi taas harjausta vailla mutta nyt on vaan pakko antaa niiden olla, Riine kun on vielä tässä saatava kunnostettua messariin.

Riine-Prinsessa tänään 8 kk , hui miten aika rientää. Huomenna ollaankin sitten jo joulukuun puolella. Muutamassa ikkunassa täällä näkyy olevan jo kyntteliköt mutta minä maltan vielä muutaman päivän. Itsenäisyyspäivänä laitan jouluverhot keittiöön ja otan kynttelikön esille. Loput joulukrääsät levittelen ihan vasta lähempänä joulua.