Pari viikkoa olisi tässä vielä töitä ja sitten pari viikkoa lomaa. Odotan niin pakkasta ja lunta tuolle lomalle , että saisin vhdoin tehdä huusholliin oikein suursiivon. Höyrypesuri tuolla kiltisti odottaa hommiin pääsyä :)

Sunnuntaina oli ensimmäinen adventti ja pikkuhiljaa olen viritellyt joulua tänne pimeään pirttiin. Kynttelikköjä ja pukkeja kaiveltu jo hieman esiin. Jouluviikolle jätän kyllä viimeiset joulunlaitot mutta piti jo vähän aloitella.

Tällainen nallekarhu pääsi olkkarin hyllylle yövaloksi, ettei tarvitse täällä pilkkomimeässä yöllä liikkua.

001%20%282%29.jpg

Lumiukko ehti muutaman päivän myöskin meitä viihdyttää, mutta muutti tänään sitten meidän vanhemman pojan Jessen, avovaimo Rosan ja lasten iloksi :)

003%20%282%29.jpg

Sunnuntaina kävin Mantan ja Lunan kanssa Lahdessa agility-tutustumisessa ja olipa hauskaa. Molemmat tytöt olivat aivan täpinöissään, mutta varsinkin pienen Mantan mielestä agility oli todella hauskaa :) Olen surffaillut kaikki Lahden koirakerhot läpi jos johonkin päästäisiin pentu-agilityyn, mutta vielä ei ole tärpännyt. Luna tuntui tykkäävän myöskin kovasti ja kivahan senkn kanssa olisi touhuta, muutakin kun kylän raitilla lenkkeilyä...

   ***********************************

Piti vielä tulla lisäämään että nuo reilu viikko sitten lattialle laittamani uudet eteisen matot on täysi katastrofi ! Koiran karvoja ei niistä saa irti, ei sitten millään konstilla. Yksi vanhoista matoista vielä pesemättä ja kunhan sen saan tehtyä niin lentää nämä uudet matot hittoon täältä. Sopii hyvin ulkomatoiksi ja parvekkeelle ajattelinkin osan niitä laitella, loput varastoon odottamaan parempaa käyttöpaikkaa.