Nopeasti se menee vähän pidempikin viikonloppu ja huomenna taas arki. Perjantaina oli kaverin 50 v juhlat, joissa toimin ihan kuskina, kävin syömässä, juomassa kakkukahvit ja tulin kotiin. Siitä sitten samantien Riine pesuun ja trimmaukseen. No eipä olisi kannattanut ja hyvin olisi voinut jäädä juhlimaan. Tampereella sitten näyttelyssä eilen ja Riinelle tulos H. Toinen kulmahammas on liian pysty ( ahdas ). Juu on se, enkä sitä kiellä mutta ei se mikään paha ole, eikä siitä yhtä aiempaa tuomaria lukuun ottamatta ole kukaan maininnut. Kaksi SERTIÄhän tuolla jo on. Tuomari tykkäsi Riinestä muuten kovasti ja minulle siinä sitten pahoitteli että hampaan takia on annettava H. No mutta se oli sellainen reissu, eikä jäänyt mitenkään huono fiilis. Omasta mielestäni Riine on hieman liian tuhti ja löysä, huonossa lihaskunnossa. Odotin että niistä rangaistaan mutta ei. Polkupyörä odottaakin tuolla lenkille pääsyä, joten Riinelle pientä lenkkiä tiedossa :)

Tämä päivä onkin mennyt pyykkiä pestessä ja Netflixiä katsellessa, sain juuri katsottua tanskalaisen sarjan nimeltä Rita. Tykkäsin todella vaikka aika roisia menoa välillä olikin. Sarja kertoo tanskalaisen opettajan Ritan elämästä, niin koulussa kuin kotonakin. Kannattaa katsoa kenellä mahdollisuus on !

Aurinkoinen ja kaunis päivä taas vaihteeksi tänään, pyykit pihalla kuivumassa. On tässä sadettakin saatu, eilen näyttelystä kotiuduttua satoi koko loppupäivän ja kaksi lenkkiä tehtiin rankkasateessa. Märkiä pyyhkeitä ja vaatteita kuivumassa ihan joka paikassa ja sai jo ihan mielikuvitusta käyttää mihin niitä enää saa kuivumaan. Kyllä saisi jo tulla kesä, jotenkin niin kylmää ja märkää on ollutkin.