Ja se iänikuinen ongelma koirien ruokinnan suhteen on taas esissä. Alussa hyvältä vaikuttanut Bocsh ei enää vaikutakkaan niin hyvältä ja pakko olisi joku muu nappula nyt kehitellä tilalle. Ihanteellisintahan noille olisi jos vaan pystyisi ne suht Barffilla ruokkimaan, ei vaan kestä meikäläisen rahapussi siinä hommassa. Nykyään on menty aikailailla 50lihaa / 50 nappuaa , mutta tällä hetkellä hajuhaitat ja sonnan määrä alkaa olla sitä luokkaa että enpä enää juurikaan mieti nappulan vaihtamista toiseen. Kun vaan sen edullisen ja hyvän nappulan löytäisi noiden lihojen ym rinnalle. Eikä siis todellakaan tarvitsisi olla mitään huippukallista nappulaa, kunhan noiden lihojen kanssa vaan saisi hyvän yhteiselon sujumaan.
Golden Eaglehan meille on sopinut huippuhyvin,  mutta sen hinnan takiahan taas päätin kokeilla jotakin muuta, huonoin tuloksin....ja niinkuin olen ennenkin sanonut niin ainainen suo on tämä koiren ruokinta.

Toinen suo on etsiä Riinelle sulhasta, sellaista jonka takaa löytyisi tervettä kyynärää, terveiden lonkkien ja silmien ohella.....vaikea hakea kun ei noita kyynäriä ole juurikaan vielä tutkittu. Eikä noita trikkejä ole muutenkaan niin ylenmäärin tarjolla......No kaipa nuo kaikki loksahtaa ajan myötä kohdilleen, niin on vaan toivottava...

Inkkari-pentueesta oli kolmen pennun tarkoitus tulla Lahden tammikuun ryhmikseen mutta eipä se niin nyt mennytkään. Yhden nartun omistajat myöhästyivät ilmoittaumisesta, toinen narttu sairastui ja on antibioottikuurilla. No trikkipoika Aapo on nyt vielä toistaiseksi tulossa paikalle ja toivotaan ettei heille nyt enää tule mutkia matkaan. Ja hittolainen, joku hullu on tuon äitikora Huldan mennyt ilmoittamaan näyttelyyn myöskin, joten bikinimuotia tarjolla......

Huomenna pääsen itse pitkästä aikaa kampaajalle ja loppupäivästä on tarkoitus trimmata koirat sekä pestä Hulda, kaunistautumista siis tiedosta itse kullekkin :)