Kyllä käy aika pitkäksi täällä kotona. Mitään suurempaa kun ei voi alkaa tekemään, siivota pitäisi mutta viimeviikkoisen siivouspäivän jälkeen selkä oli taas poissa pelistä hetken aikaa. Netflixissä ei ole kohta enää mitään katsottavaa eikä ole mitään luettavaakaan . Kirjastossa pitäisi poiketa mutta en ole saanut sitäkään aikaiseksi. En ole täältä poistunut muuta kuin pikaisesti kauppaan, ei jaksa eikä huvita. Huomenna olisi ensimmäinen fyssarikäynti, mielenkiinnolla odotan. Kuntosalilla tekisi mieli aloittaa kun nyt olisi aikaa käydä siellä päivisinkin. Täytyy huomenna kysellä fyssarin mielipidettä asiasta. Tai eihän tuohon kuntosaliin mitään muuta estettä ole kuin selkä, mitä siellä sitten uskaltaisi tehdä ja mitä ei.

Koirat alkaa olla taas aika siivottomassa kunnossa ja pesua vailla. Kun saisin jonkun ne pesut tekemään, niin kuivaus kyllä onnistuisi itseltäkin tuossa pihalla rappusilla istuen. Pelkään että pesusession jälkeen en enää pääse tuolta kylppäristä omin jaloin pois. No josko tästä jonkun systeemin pakonsanelemana keksisi :)

Riine olisi edelleen sitä saakelin luonnetestipaikkaa vailla, minulta meinaa vaan mennä ohi nuo ilmoittautumiset. Sitten kun muistan ja alan jonnekin soittelemaan niin paikat on tietty varattu. Hitto että ottaa pattiin, tekisi mieli heivata koko luonnetesti. MUTTA kun yhtä sertiä uupuu muotovalion tittelistä...ja tietty sitä hyväksyttyä testitulosta :)

Eilen satoi vettä aamusta iltaan ja tänään olikin taas kiva katsella sinistä taivasta ja aurinkoa, tosin kylmän tuulen kera...ja onhan sitä vettäkin pariin otteeseen ripsauttanut. Kesä kääntyy kohta syksyyn eikä lämpimiä päiviä ole juurikaan ollut lauantaita lukuunottamatta. Erehdyin lauantaina ihan aurinkovoidettakin ostamaan kun sai kerrankin vetää shortisit jalkaan ja hihattoman paidan päälle. No se lämmin oli ja meni.

005.jpg

Tuo pokkari on ollut ainoa kamera meillä jolla on saanut hyviä kuvia, vaan ei saa enää. En tiedä mitä sen kanssa on tapahtunut mutta kaikki kuvat meinaa olla epätarkkoja ja näyttöön on ilmestynyt ihmeellisiä merkkikuvioita, en tajua. Kännykässä olisi kuvia mutta kun en saa niitä tänne tietokoneelle siirrettyä, piuhat hukassa...

012.jpg