Ei pitäisi väsyneenä alkaa yhtään mihinkään. Äsken aloin selvittelemään Mantan korvantauksia takunavaajalla, niinhän siinä kävi että kaksi sormea auki ja verta tuli sen verran rivakasti että homma piti lopettaa siihen. No jospa huomenna uudella onnella. Sainpa vähän takkuja auki ja huomenna vähän helpompi homma jo edessä. Pennuilla ja nuorilla tulee ihan hetkessä takut korvien taakse ja jollei niitä jatkuvasti selvittele niin sitten onkin suurempi homma edessä.

006.jpg

Ilmat on olleet taas niin koleat ja tylsät. Vettä, räntää ja lunta vuorotellen, tällä hetkellä tosin aurinkokin hieman pilkahtelee. No kunhan tästä muutama viikko päästään eteenpäin niin josko sitten alkaisi olla kesä. Pari viikkoa niin ollaan toukokuussa. Taas menee aika kesää odotellessa ja syksyllä huomaa että niin se kesä vaan oli ja meni. 

Kamala väsymys painaa taas vaihteeksi päälle. Päivät menee iltaa odotellessa, että pääsisi nukkumaan. Aamulla väsyttää ihan mielettömästi vaikka yöt olen saanut aika hyvin nukuttuakin. Jospa tuleva kesä hieman piristäisi, saa nähdä.

Näkyi ilmestyneen omakoiraan Lunan lonkka-ja kyynärlausunnoista lasku, jonka juuri maksoin, jännityksellä odotan ovatko saaneet kennelliitossa väännettyä lonkat ja kyynärätkin päin peetä, A/B ja 0/0 nuo Pärnäseltä eteenpäin lähti...Eiköhän nuo tulokset viimeistään huomenna koiranettiin pompsahda.