Aamullä herätessä todettiin että vettä sataa railakkaasti ja ei muuta kun koirille sadetakit päälle ja pihalle. Kinkku otettiin uunista yhdeksän jälkeen ja paisto onnistui taas ihan hyvin vaikka en mittariin uskokkaan :) Joka joulu isken tuon mittarin kinkun kylkeen mutta en sitä edes kummemmin katsele vaan paistan kinkun periaattella n.2 tuntia / eka kilo ja sitten tunti/ kilo. Meillä oli 9,3 kg:n kinkku ja se oli uunissa aikalailla tismalleen 11 tuntia.

Päivällä tuli pojat tyttöystävineen ja äitini meille syömään, syötiin, jaettiin lahjat ja sitten nuorisolla olikin kiire jo taas eteenpäin. Lähdettiin äidin kanssa vielä haudoille ja kyllä siellä olikin kaunista, todella kaunista.

Nyt ollaan isännän kanssa nautittu aattoillasta pyjamat päällä sohvalla löhöten, televisiota katsellen  ja punaviiniä naukkaillen. Suklaatakin on tuossa tullut muutama napsittua. Huomenna ollaan ihan vaan tässä kotona mutta tapanina lupasin että mennään vuorostaan äidille syömään.

Sade lakkasi tuossa alkuillasta ja koirat on parhaillaankin tuolla pihalla, kohta täytyy niitä lähteä hakemaan sisälle nukkumaan. Kaikenkaikkiaan aivan ihana päivä ollut tänään, ainoana miinuksena tämä minun selkä johon ei auta mitkään valtakunnan särkylääkkeet :( Oikean lapaluun seutu on aivan jumissa ja välillä meinaa jalat lähteä alta kun joku iskee puukolla selkään. No jospa se siitä.....