Siis eilen illalla saunan päälle, jossain vaiheessa menin suihkuhuoneesta hakemaan pyykkejä kuivamaan ja jotenkin siinä liukastuin ja kaaduin ihan suorilta selälleni. Sattui jalkaan ja sattui käteen mutta ei mitään suurempia vaurioita kuitenkaan. Nyt on toisesta jalasta varvas ihan tajuttoman kipeä, on hieman turvoksissa ja särkeä jomottelee koko ajan. Nahat siitä on kasassa ja nyt ihan vaan pikkasen hirvittää etten saa taas ruusua aikaiseksi tuohon jalkaan......mitään naarmuja kun ei saisi tulla, saatikka että ne yhtään tulehtuu.

Nuorisoa on ollut täällä eilisillan ja taas tänään. Ovat siirrellet puita pihalta liiteriin ja saunan olen heille lämmittänyt kumpanakin iltana. Ei siis ole käynyt aika pitkäksi vaikka isäntä onkin reissussa :)
Huominen vielä pitää jaksaa töissä ja sitten pääseekin viikonlopun viettoon.

Pennuilla on nyt vatsat hieman löysällä, johtuen kai Huldan tylosinista. No tänään loppuu lääkekuuri joten eiköhän nuo kakaroiden vatsatkin tuosta taas asetu. Silmät alkaa olla kaikilla nyt auki ja kovasti jo touhuavat pentulaatikossa jos äitikoira sattuu lähistölle. Nenät pitkällä nuuhkuttelevat emää ja kiireellä koittavat äidin luokse päästä. Viikonloppuna olisi tarkoitus ne madottaa ja jossain vaiheessa ensiviikolla ajattelin tarjota niille jo vähän jotain pupellettavaa....

Tässä pienin tytöistä, isoveikkansa kanssa :)Kukka jonka nimeä en tiedä....