Tänään oli hiljainen päivä töissä ja ajattelin heti käyttää hyväkseni kesätytön paikallaoloa. Lähdin pois klo 14 jälkeen, kävin kaupassa ja tulin kotiin. Nyt on kämppä imuroitu, pölyjä pyyhitty ja toinen koneellinen pyykkiä on peseytymässä. Pitkältä tuntuu ilta kun on saanut jo vaikka mitä aikaiseksi.

Pyykkiä tuntuukin nyt riittävän kun Hulda on nyt muutamana päivänä tehnyt pissat sisälle, keittiössä olevalle pedille....Ennen ensimmäisten pentujen syntymäähän Hulda pissasi meidän olohuoneen nahkakaluston piloille. Nyt tytöt onkin päivät keittiössä, helpompi ja halvempi pestä noita täkkejä kuin olla kohta ostamassa taas uutta sohvakalustoa. Ilmeisesti pennut alkaa taas painamaan masussa niin että on vaikea pidättää pissaa. No pari päivää kun vielä jaksetaan niin sitten olenkin päivät täällä kotona ja koirat saa olla pihalla niin paljon kuin haluavat. Tänään on 53  vrk täynnä ja pitääkin loppuviikosta alkaa pikkuhiljaa lämpöjä mittailemaan, tosin perjantaina on vielä täysi työpäivä minulla edessä joten toiveissa on että pidättelee ensiviikkoon :)

Pari yötä on mennyt huonoilla unilla kun Hulda läähättelee sängyn jalkopäässä niin että koko sänky heiluu. Viileälle lattialle tuo ei vaan voi mennä mistään hinnasta. On muuten eilen kotiin tuotu peti saanut olla ihan rauhassa, ei tainnut Riinekään siinä yöllä nukkua vaikka se on ollut noita petejä kova käyttämään tähän saakka. No eiköhän siihen tässä joku nosta löydä tiensä jossain vaiheessa.

Raparperit olisi jo isoja ja piirakka olisi kiva tehdä ,on vaan se ongelma että syön sen sitten yksin kun isäntäkään ei mistään makeasta valitä.....Perunat kasvaa kasvihuoneessa kovaa vauhtia, saas nähdä saadaanko omia pottuja juhannuspöytään......

Eilisen päivän aikana on muuten tapahtunut joku hyttysten miljoonasikiäminen kun niitä illalla oli aivan järjettömät määrät, koirien kanssa vielä yhdentoista maissa käytiin pihalla. Samoin tänään aamulla ei voinut seisahtua hetkeksikään kun heti oli parvi kimpussa. Koirilla on kuonon päälliset kuin perunapellot....