Tänään on ollut taas oikea puuhapäivä. On siivottu, luututtu,pyyhitty pölyt, käyty kaupoilla ja ehditty tehdä vähän pihahommiakin. Ostin uuden haravan jonka leveys on varmaan metri ja sillä kun pistää tuulemaan niin johan alkaa tapahtua. Isäntä nimesikin sen "urakkaharavaksi", ei urakat kuse kun sillä alkaa touhuamaan :)

Aamulla oli aivan mahtava sininen taivas ja aurinko paistoi. Säätiedote lupasi iltapäiväksi sadetta ja pidinkin kiirettä haravoinnin kanssa. Hyvin ehdin kun vasta äsken alkoi räntää tulla taivaan täydeltä. Nyt taas aurinko pilkottaa, on vaan todella kylmä. Sisälle sytyttelin tuikkuja kun täälläkin meinaa olla vilu. Meillä on lämmitykset katkaistu jo aikaa sitten ja nyt mennään tuon ilmalämpöpumpun voimalla, ihan hyvin sekin jaksaa lämmittää.

Hyvä mieli kun olen saanut paljon aikaiseksi, koiratkin on kaikki tässä parin viikon aikana saatu pestyä joten sekään urakka ei ole heti edessä. Tosin Lunalla parin viikon päästä taas näyttely joten se pitää huuhtaista ennen sitä.

Itselleni ostin tämän päivän puuhailujen palkaksi ruusun tuonne keittiön pöydälle. Kukat on vaan niin ihania ja kauniita. Tämän siirrän jossain vaiheessa ulos kukkapenkkiin.

004-normal.jpg

Pommi ja Luna

001-normal.jpg