En ole tänne saanut mitään aikaiseksi kirjoittaa. Pikku-Riine kasvaa kovaa vauhtia ja on erittäin vauhdikas pakkaus. Päivisin on pärjännyt ihan hyvin ja kohtahan on taas lomaa muutama päivä minullakin.

Hellettä piti viimeviikon ja oli todella kuumaa taas, liki 30 astetta mittarissa monena päivänä. Kukkapenkkejä sai kastella minkä ehti ja kasvihuone oli kuin sauna. Hengissä nuo kasvit näyttävät selvinneen. Ja koirat ja ihmiset myös.

Sunnuntaina oltiin Artun kanssa pitkästä aikaa näyttelyssä. Helsingissä oli Collieiden pääerikoisnäyttely ja kuuma oli sielläkin. Artulle olin jäädyttänyt häkkiin mukaan 1,5 litran vesipulloja ja lisäksi sain lainaan viilennyspeiton. Noiden avustuksella Arttu selvisi hienosti kuumasta paahteesta , ei edes kummemmin läähätellyt. Kuuma tuli vasta siinä vaiheessa kun otin sen harjaukseen häkin ulkopuolelle. Näyttely menikin aivan mahtavasti, saldona VET ERI 1 SA VSP-VET. Black Gary La Grande Dame oli ROP-VET, joten tässä kohtaa on pakko todeta että ei me huonommalle hävitty. Tuosta innostuneena katsoin jo muutaman lisänäyttelyn Artulle täksi kesäksi, vaikka tarkoitus oli mennä vasta syksyllä Riinen kanssa pentunäyttelyihin.

Alla Satu Havukaisen ottama kuva Artusta.