Aivan ihanat ilmat on oleet pääsiäispyhinä. Täydeltä terältä aurinko paistaa ja lämmintä lähemmäs 20 astetta.

Viikko on taas vierähtänyt vauhdilla. On pesty ja trimmailtu koiria näyttelykuntoon ja niinollen pyörähdetty parissa näyttelyssä. Perjantaina Lahdessa Hulda AVO EH ja kasvattipoika Onni H, lauantaina Lappeenrannassa Veeti AVO ERI ja HULDA AVO ERI 3. Puolikuntoisena on hieman käynyt voimien päälle kaikki touhuaminen ja matkustaminen. Tällä hetkellä on sellainen fiilis että saa näyttelyt nyt olla meidän osalta. Katsotaan sitten vaikka syksyllä jos on näyttelykelpoisia, kunnon turkilla varustettuja koiria talossa.

Viikko sitten maanantai alkoi karmealla kurkkukivulla, muuttui yskäksi joka onkin ollut aika hirveä. Ääni lähti loppuviikosta ja nyt sitä ei tule enää juurikaan yhtään. Terveyskeskuksessa kävin tänään ja sairaslomaahan sieltä tuli kolme päivää, perjantaina siis töihin jos ääni on palautunut. Puhelinvaihteessa istuminen kun vaatii edes jonkinmoisen äänen :) Olo on kyllä muutenkin aika heikko ja pienikin ponnistus tuo hien otsalle. Pihalla olisi hommaa vaikka kuinka ja pikkuhiljaa niitä täytyy yrittää saada tehtyäkin. No tehdään minkä jaksetaan.

Peikko on meillä vielä kevätpesua vailla ja sen yritän jaksaa nyt ensiviikolla pestä. Mutta nyt sohvalle lepäilemään ja katsomaan josko tv:stä tulisi mitään katsottavaa, tuskin.....