Ei tunnu nyt aika riittävän millään, tekemistä vaikka kuinka joten osa nyt vaan pakosti jää. Pihalla olisi vielä tekemistä ennen talvea mutta en nyt vaan yksinkertaisesti ehdi enkä jaksa. Koirat sain äsken kaikki kunnolla läpiharjattua ja viikonloppuna ne jo trimmasin joten sillä saralla kaikki ok. Ehkäpä ne nyt jonkun ajan selviää harjaamatta, pesemättä ja trimmaamatta.

Aamulla oltava sairaalassa klo 10.00 ja siitä sitten pikkuhiljaa leikkaukseen. Imuroinnin ja luuttuamisen jätän suosiolla vielä aamuun niin jää kämppä sitten siistiksi. Nyt jos tuon siivouksen teen niin koirat ehtii vielä tämän illan aikana kantamaan hiekkaa sisälle :) Ja osaa kai se tuo isäntäkin imuroida, joskus olen sellaisenkin ihmeen nähnyt että se roikkuu imurin perässä. Ja jos hukutaan sontaan niin sitten hukutaan.....

Kohta saunaan, viimeisen kerran pariin viikkoon. Kyllä mahtaa tulla saunaa ja löylyjä ikävä kun melkein joka ilta on tottunut saunomaan.

Palailen blogin pariin taas kun kykenen, tuskin vielä huomenna kuitenkaan, tai tiedä häntä vaikka kuinka saisin vasemmalla kädellä aikaiseksi :)

Ai niin, pojat käy kierroksilla, jokohan Huldalla pian juoksu alkaa............