Eilen töistä lähtiessä huomasin että ohhoh, onpa valoisaa. Päivä on pidentynyt jo huomattavasti ja kevättä kohti mennään, mikäs sen mukavampaa. Flunssa meinaa lannistaa mutta periksi ei anneta, c-vitamiinia otettu oikein urakalla. Selkä on ollut pari päivää taas ihan mielettömän kipeä, johtuen työkiireistä ja huonosta työergonomiasta. Siis työtuolissa ei ole mitään vikaa mutta kun on kiire niin tulee keikuttua siinä tuolin reunalla milloin mitenkin. Yläselkä tulessa tietokoneella naputtelusta, no jospa ne kiireet jossain vaiheessa helpottaa. Alkuvuodesta tuppaa töissä olemaan mieletön kiire ja kun ne hommat on vaan tehtävä niin ei juurikaan ehdi istumisasentoja tms. miettimään.

Sukkia syntyy täällä kotosalla, kaiket illat menee sukkapuikkoja kilkutellessa. Koirat on kunnon harjauksia vailla mutta jotenkin ei iltaisin, työpäivän päätteeksi jaksa alkaa niitä pöllyttämään. Luna ja Manta on aika hyvässä kuosissa mutta muut onkin sitten ihan metsäläisiä. Ensiviikonloppuna olisi vapaata , josko ne sitten saisi huollettua. Puhtaitahan nuo nyt on kun kaiket päivät tuolla puhtaassa lumessa telmivät. Meikäläinen on töissä mutta isäntä kotona ja koiratkin saa olla ulkona pitkin päivää.

Pommi-kissakin on taas uskaltautunut ulos kun kovat pakkaset hellitti. Pakkasillahan se ei ulos juurikaan halua mennä. Tosin ei tuo nytkään pitkiä aikoja ulkona vietä. Kesäaikaan ei tarvitse hiekkalaatikkoa paljon siivoilla, nyt on sielläkin puhdistettavaa ihan riittävästi. Kesää odotellessa.

Äsken pari kuvaa ulkona Pommista nappasin, harmittavan sumeita noista vaan taas tuli.

006.jpg

007.jpg