Koko viikonlopun tein pihahommia sekä laitoin kasvihuoneen kuntoon. Tomaatit, kurkut, paprikat sun muut vihreät laittettu kasvamaan. Jos kaikki hyvin kasvaa niin kesällä ei tarvitse kaupasta salaattitarpeita ostella, saatikka yrttejäkään. Kaiken tuon tein ihan sen takia että Riine-prinsessan hain tänään kotiin ja tuskin tässä kamalasti muuta maltan tehdä kuin palvella prinsessaa.

Puolilta päivin olin Vihdissä noutamassa Riineä ja neiti matkusti kotiin ihan yksin isossa häkissä auton perässä. Eipä voi sanoa kuin että reipas on tyttö ja hyvin meni matka. Vettä on satanut tänään taivaan täydeltä ja jouduin heti iskemään Riinen tänne lauman sekaan sisätiloihin, mutta ihan hyvin meni. Vanhat pojat Peikko ja Arttu ei neidistä kamalasti välitä mutta Hulda ja Veeti otti heti kaverikseen. Muutama päivä tässä katsellaan ja tunnustellaan miten lähtee menemään. Tykkään kuitenkin itse olla vaikka turhankin varovainen ettei pääse mitään tapahtumaan.

Oikea touhuiita tuo tuntuu olevan, eikä täältä enää sellaista nurkkaa löydy mitä tuo ei olisi ihan omatoimisesti käynyt tutkimassa.

Pari kännykällä pikaisesti napsaistua kuvaa tältä illalta.