Maanantai alkoi oikein lupaavasti. Arttu ehti aamulenkillä kierähtämään ihan itsessään ihmispaskassa ja pesullehan se piti tietysti siinä aamukiireessä viedä. Sitten ajattelin että tekaisen kiireessä munakkaan. En koskaan riko munia yksitellen mihinkään vaan kaikki suoraan samaan kuppiin ja niinhän siinä kävi että se viimeinen muna olikin aivan mätä ja haju sen mukainen, koko roska piti heittää pois. No ruokahalu olikin jo tässä vaiheessa tiessään ja ajattelin että juon sitten vaan kahvit. Enpä juonut kahviakaan kun maito minkä kuppiin kaadoin olikin aivan hapanta, argh !

No loppupäivä on kyllä nyt sujunut ihan mallikkaasti ja pian kun käy nykkumaan niin ei mitään ehdi enää tapahtumaankaan. Eilen muuten kävin illalla nukkumaan jo ennen iltakahdeksaa, en muista milloin olisin ollut noin väsyksissä. Nukuinkin aika hyvin mitä nyt välillä heräsin sateen kohinaan kun vettä satoi taivaan täydeltä.

Nurmen Taira oli ottanut lauantaina Tuomarinkartanossa kuvan Riinestä. Tairakin on niin taitava kuvaaja että saa aina koirat näyttämään kauniilta :)Etelä-Suomen sanomissa oli tänään iso artikkeli kasvattajia huijaavista osamaksu pennunostajista, maksavat ensimmäisen erän, myyvät pennun eteenpäin ja häviävät kuin tuhka tuuleen. Tässä linkki iltalehden juttuun http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012050715538796_uu.shtml. Ess:n sivuilta en nyt juttua löytänyt.