Täällä vaan odotellaan milloin pennut päättää alkaa tulemaan. Vuorokausistakin olen näemmä ollut ihan sekaisin mutta kun oikein laskin niin tänään on 61 vrk täynnä. Lämpöjä on mittailtu mutta mitään suurta heittelyä ei ole vielä ollut ja hyvn ruoka on maistunut tuolle ahmatille :)
Riine sen sijaan on ollut viikon verran tosi huonolla syömisellä ja pari ruokaa olen saanut vetää vessasta alas kun ei vaan tunnu maistuvan. Eilen sain sen syömään pelkkiä kuivia nappuloita kun ei mitkään lihat tai muut uponneet, tänään aamulla ei syönyt mitään mutta myöhemmin sain sen syömään Huldan pentunappuloita kourallisen. Juoksusta on nyt pari kuukautta ja olen sitä vahdannut silmä kovana että jos yhtään vaikuttaa kipeältä niin lähdetään ultraamaan kohtu mutta toistaiseksi ei vaikuta yhtään sairaalta. Katsotaan nyt.....sillä on ollut kyllä jonkinlaista taipumusta nirsoiluun jo pidemmän aikaa.

Tänään on ollut jotenkin tylsä päivä. Pihahommia tuossa vähän saatiin tehtyä ja raparperipiirakkaa on taas paistettu oikein urakalla. On sentään muutama resepti tullut tässä kokeiltua :) Koirat kantaa roskia sisään sellaisella vauhdilla että imurointi on ihan vakio jokapäiväinen homma.
Innostuin tuossa tekemisen puutteessa pesemään talvitakkeja kesäteloille. Nyt on vaan sellainen ongelma että kun tuo uusi pesukone vetää kerrallaan niin paljon pyykkiä niin meillä ei täällä tahdo likapyykkiä niin paljon kerääntyä :)

Aika viileä päivä on ollut tänään, monen lämpimän päivän jälkeen. No talvilomallahan tässä ollaan joten ilmat saa kai sitten olla sen mukaiset.