Hitto mihin tämä kaikki aika oikein hupenee kun mennään jo tammikuutakin puolessa välissä. Tuntuu että joka ilta on jotakin ohjelmaa ja lyhyt ilta menee vauhdilla täällä kotona puuheillessa. Töiden jälkeen jos poikkeaa kaupoilla niin kello on päälle viiden ennenkuin ehtii edes kotiin, siinä kun laittelee sapuskaa, ruokkii ja ulkoiluttaa koiria ja tekee siinä ohella kaikki muut kotityöt niin meinaa kyllä tunnit vuorokaudesta loppua kesken.

Huldan kanssa käytiin viime viikonloppuna näyttäytymässä Lahdessa H:n arvoisesti. Tappavan hitaasti eteni näyttelypäivä hitaan tuomarin ansiosta. Huldan poika inkkaripentueesta kävi myös kehässä pentuluokassa pyörähtämässä ihan kivan arvostelun kera. Riinen kanssa vielä ensiviikonloppuna Turku ja siihen loppuu taas toistaiseksi meidän näyttelyt. Huldalla on juoksu parhaillaan joten sekin pudottaa turkkinsa juuri sopivasti ennen kevään näyttelyitä, niinkuin tekee Riinekin....

Veeti oli viime viikonloppuna kipeä ja oksenteli suurinpiirtein kaikki matot mitä täällä lattioilla oli, mattoja on siis pyykätty pitkin viikkoa ja nyt on kaikki taas puhtaina. En tiedä mistä oksentelu johtui mutta nyt on taas ihan kunnossa, muihin ei onneksi tuo tauti tarttunut.
Golden Eaglea kävin tänään hakemassa 15 kg:n säkin ja sitä meinaan nyt lihojen ym. ohella taas syöttää, maksakoon nyt sitten mitä maksaa. Se on meillä niin hyväksi ruuaksi aiemmin todettu että mennään nyt sitten taas sillä.

Vielä pari päivää töitä tälle viikolle, jaksaa jaksaa........