No Riinelläpä se sitten alkoi juoksut vaikka olin ihan varma ettei aloita juoksuaan ennen Huldaa.....no kyllästyi kai Riinekin odottamaan Huldan juoksuja ja päätti näyttää mallia :) Ihan hyvä ikä sinänsä Riinellä ekoile juoksuille, tasan 11,5 kk ikää tänään. Toivottavasti tuo Hulda nyt ymmärtää aloittaa juoksunsa samaan syssyyn ja loppuu tämä viikkokaupalla kestänyt persvärkin tutkiminen :)

Meillä on täällä Peikkoa varten levitelty mattoja vähän joka puolelle kun se ei enää tahdo päästä liukkaalta lattialta ylös. Matot meinaa loppua kesken ja tänään kävinkin äidiltä hakemassa muutaman räsymaton jotka hällä on lojunut käyttämättömänä ullakolla. Kirppareilta pitäisi käydä katsomassa jos sieltäkin löytyisi räsymaton pätkiä. En osta isoja mattoja enää ollenkaan vaan maton kriteerinä on se että voi pestä omassa pesukoneessa tai suihkuhuoneen lattialla. Mattoja kun saa olla usein pesemässä niin on hankalaa ja kallista jos niitä joutuu jatkuvasti pesulassa käyttämään.

Meillä syödään sontaa edelleen, ei siis tuonutkaan oluthiiva apua tuohon ongelmaan vaikka ehdin jo hetken niin luulla. Ei auta ananas, banaani, naudanmaha eikä oluthiiva......onko se vaan nyt tyydyttävä siihen että nuo syövät sontansa ja thats it :( Haluaisin ne kuitenkin pääasiassa ilman nappulaa syöttää, tiedän että jos nostan nappulat puoleen ruuan määrästä niin sonnan syönti loppuu . No katsotaan nyt millaiseen ruokintaan niiden kanssa lopulta päädytään.

Rankka viikko ollut töissä...taas. Kova flunssa vaivaa edelleen ja yöt menee yskiessä joten veto on totaalisen pois. Huomenna onneksi jo perjantai ja pääsee viikonlopun viettoon. Lauantaina ohjelmassa kasvattipojan Onnin " Frozeneye's Black Amor " luonnetesti keravalla. Sinne sitten jännittämään....