Ihana päivä ollut tänään. Aamulla kun lähdettiin ennen kuutta lenkille oli vielä märkää ja harmaata, viimeyönä tuli vettä taivaan täydeltä. Päivän mittaan taivas kirkastui ja kun tulin töistä, heti hommiin käsiksi. Ensin kämpän imurointi ja sitten pihalle haravointiin. Selkä tosin sanoi sopimuksen irti ja pakko oli lehtikasat jättää isännän pois kuljetettaviksi. No mutta nyt on lehtikasat siirretty, kukkapenkit siistinä ja pari koneellista pyykkiäkin pesty. Pyykit piti jättää sisälle kuivumaan kun huomiseksi onkin luvattu taas niin maan märkää keliä, sadetta aamusta iltaan. Tosin hyväähän tuo sade nyt tekee, tämän päivän aikanakin on jo nurmi alkanut mukavasti vihertää ja koiratkin on löytäneet vihreää märehdittävää :)

Yhtenä keväänä meillä koirat sairasti verisen ripulin koko porukka, lääkäri oli sitä mieltä että saattoi johtua runsaasta ruohon syönnistä, lehtivihreä kun on myrkkyä liikaa nautittuna :) Kovin nuo ovat taas täpinöissään kun alkaa tuoretta vihreää ruohoa maasta pukkamaan ja hyvin tuntuu tosiaan maistuvan.

Sinistä taivasta eilisen harmauden jälkeen.

001.jpg

Meidän peltotie,joka lähtee meidän pihasta. Salaa toivon ettei pellolle tänä vuonna tehtäisi mitään vaan saisi olla kesannolla, "meidän" lenkkipelto.  Pahoin pelkään että kohta siinä kuitenkin kevätkylvöt alkaa.

005.jpg

Omenapuuta äsken hieman siistin, ilman mitään tietoa siitä miten se kuuluisi tehdä. No nyt kuitenkin puu on muutamaa oksaa köyhempi . Jos tuo leikkauksesta loukkaantui eikä tee omppuja, niin yksi viimekesäinen omppu on kuitenkin tallella :)

017.jpg

Pihassa oleva kääpäinen kanto, jonka päällä Pommi-kissa usein istuskelee, 

008.jpg

Ja niin ihanat orvokit. Ruukkuihin istuttamani orvokit ja narsissit ovat todella mahtavassa kukassa ja saavat kukkia rauhassa kesäkukkien tuloon saakka. Sitten siirrän nuo tuonne kukkapenkkiin ja toivon että joku olisi hengissä vielä ensi keväänäkin.

026.jpg