Tällä viikolla on keskusteltu ja pähkäilty koirien ruokintaa suuntaan ja toiseen tuolla kaverin blogissa. Barffata vai ei, nappulaa vai ei.......No minä nyt kuitenkin päätin että aikalailla lihoilla ja luilla mennään, tosin lisään hiilareita enemmän sekaan, eli siis puuroja ym. Nappulaahan nuo on jonkin verran saaneet muun ruuan lisäksi ja annan nappuloita edelleen jos siltä tuntuu, kourallisen heitän sillointällöin kuppiin. Ja taskussahan on koko ajan nappulaa joita saavat tuolla ulkona ja lenkeillä ollessa.

Töiden jälkeen poikkesin Lidliin ja ostin sieltä taas satsin kaikkea vihreää kasvissosetta varten. Salaatteja, kurkkua ja kesäkurpitsaa. Normaalisti laitan sekaan aina jotain marjaa, esim. mustikkaa tai viinimarjoja mutta nyt vasta kassalla ne muistin enkä viitsinyt enää lähteä hakemaan. Joten tänään tein sitten vaan vihreää sosetta. Normaalisti talvella ei juurikaan halvemmaksi tule tuo omatekemä sose mutta kun tuolla Lidlissä on sen verran edullisempia kasviksia niin nyt sain tuon satsin paljon halvemmalla kuin valmissoseen. ja toisekseen tuo omatekemä on tuhtia tavaraa eikä mitään vesiplöröä niinkuin valmiit on.

Riineä pitäisi alkaa siistimään lauantain näyttelyä varten mutta en ole saanut vielä mitään aikaiseksi. Tämä ilta on taas mennyt kämppää siivotessa ja tuota sosetta värkätessä. Gladiolukset on edelleen istuttamatta....no jospa vaikka huomenna :)

Tässä satsi mistä lähdettiin liikkeelle, 9,91 eur.Ja tässä valmis, joka ei tosiaankaan ole ihan sosetta ja joku voisi sanoa että tuo ei koiralla imeydy.  Uskon kuitenkin että hyvää tavaraa on ja imeytyy sen minkä rehut ylipäätään koiralla imeytyy.  Tuota sotkua on tuossa kupissa n 4 kg. En tässä nyt osaa päässä laskea mitä tuolle kilohinnaksi tulee. Kaupassa kuitenkin valmis sose on varmaakin joku 3,5 eur / kilo.Ja tässä valmiit iltasapuskat odottaa syöjiään :)  Ja nyt täytyy sanoa että tuli aika tuhdit annokset kun laitoin kaikki loput puurot jääkaapista, normaalisti puuroa ei ole noin paljon. No aamulla saavat sitten vastaavasti vähemmän sapuskaa. Normaalisti iltaisin annakin jokin luuaterian, mutta olen huomannut että vatsat menee kovalle ja nykyään annan luita / siipiä vaan noin kolmena iltana viikossa.Kotimatkalla poikkesin ell-asemalta hakemassa matolääkkeet ja lohiöljyä, reilu 60 euroa upposi sinne. Ensiviikolla on Huldan ultra, jää nähtäväksi mitä se maksaa. Kyllä se vaan meikäläisellä niin on että kaikki rahat menee poikiin ( jotka ei edes asu enää kotona )  ja noihin koiriin. Jos ei tuota miestä tuossa olisi niin en tiedä miten täällä elettäisiin :D