Hellettä on pitänyt eikä taida yölläkään mittari juuri alle 20 asteen mennä. Tänään aamullakin oli kahdeksan jälkeen jo yli 20 astetta mittarissa. Tosin tästä päivästä kai ovat luvanneet kesän kuuminta päivää. On sitä moneen kertaan mietitty että onneksi tuli tuo ilmalämpöpumppu aikoinaan hankittua. On hyvä niin talvella kuin kesälläkin. Koirilla on kuuma myös ja ollaankin niitä aina välillä pidetty sisällä viilentymässä. Peikkoa en ole nyt ottanut lenkillekkään mukaan kun ei se meinaa oikein jaksaa , köpötelköön omalla pihalla omaan tahtiinsa.

Kasvimaan laidassa ollaan pidetty lautasella vettä kun pihapiirissä majailee iso siili. Näin helteillä kun ei juomavettä noille eläimillekkään ole. Tänään huomasin että on lautasella näköjään muutakin käyttöä :)

Aamulenkillä huomasin että ei taida sammakoitakaan nyt kamalasti olla kun on niin kuivaa. Normaalisti näihin aikoihin on pieniä sammakonpoikia valtavasti mutta tänään  ihan muutaman vaan huomasin lenkkipolun varrella hyppimässä.

Liljat alkaa olla nyt kukassaan ja ruusupensaassakin on paljon kukkia ja vielä enemmän nuppuja. Rankkasateita ei nyt kaivattaisi ettei mene ruusupensas ihan maihin.