No enpä ole ennen maanjäristystä kokenut mutta tänään sitten tapahtui sekin ihme. Keittiössä olin päivällä kukkia laittelemassa ja yhtäkkiä alkoi kamala jyrinä ja meteli, ihan kuin aura-auto olisi kolistellut pihaan. Piti ihan mennä rappusille ihmettelemään että mitä hittoa nyt tapahtuu. Maanjäristyshän se olikin sitten. Ihan pieni vaan mutta heti tajusi että jotain outoa nyt on. www.iltalehti.fi/uutiset/2011031913397574_uu.shtml

Lahdessa kävin hakemassa lisää multaa ja idätysruukkuja. Ja tietty taas muutama uusi siemenpussi tarttui mukaan. Tänään laitoin lobeliaa, ahkeraliisaa ja riippapelargoniaa tulemaan. Ajattelin josko noista saisi aikanaan amppelit ulos kyhättyä, pääsisi huomattavasti halvemmalla kuin jos ostaa valmiit. Kukka-amppelit on mielestäni ihan sikakalliita kesäisin.

Aamulla kun koirien kanssa palattiin lenkiltä pihaan niin pihapuussa oli neljä Oravaa touhuamassa. Pakko oli yrittää kuvailla niitä mutta en saanut kuvaan kun yhden kerrallaan, eikä zoomikaan tahtonut riittää kun jouduin kauempaa kuvaamaan.

 

Ihanan keväisiä ilmoja on nyt ollut ja koirat on taas saaneet olla ulkona oikein urakalla. Koirat voi hyvin , Peikkoa ja Arttua pitäisi saada vähän laihdutettua ja Veetille vastaavasti lihaa luitten päälle. Hulda puolestaan on oikein hyvissä mitoissa :) Itse aloitin karppaamisen maanantaina ja paljon parempi olo on jo muutaman päivän jälkeen. Kyllä se vaan on uskottava että ne leivät ja muut hiilarit pitäisi vaan heivata kokonaan pois ruokavaliosta ja pysyvästi.

Keväisistä ilmoista puheenollen, nyt tulee lunta taivaan täydeltä ! Toivottavasti ei ole luut katki kun aamulla lähtee lenkille liukastelemaan...