Eilen poikkesin työterveydessä vatsakipujen ym. oireiden takia ja sairaslomaahan siitä sitten pätkähti loppuviikko. Pari uutta lääkettä sain parin vanhan lisäksi, joten kyllä on taas pillereitä ja kapseleita jos jonkin verran. Lisäksi kun vielä napsin sinkit, carnosinit, ubiquinonit sun muut. Ruokien kanssa pitäisi nyt olla tarkkana ja seurailla mikä vähänkään aiheuttaa oireita. Viljat ja punainen liha pitäisi ainakin jättää pois ja lisätä runsaasti kypsennettyjä kasviksia tilalle. Salaattejahan olen aina syönyt reilusti mutta nekin pitää nyt jättää vähemmälle ja syödä tosiaan rehutkin kypsennettyinä. Itse tuossa mietin että kun en oikein ilman leipää osaa olla, niin pitää kokeilla leipoa vaikka gluteenittomia sämpylöitä tms. jos ne kävisi paremmin. Kaikki käristetty ja paistettu on kielletty, joten munat ja pekonit joutaa nyt pannaan.

Eilen oli Lunalla ja Mantalla rokotuspäivä ja hienostihan tuo reissu meni. Oli vaan koko asema täynnä koiria ja piti oikein hakemalla hakea sopivaa paikkaa mihin mahduttiin odottelemaan. Lunahan on jo vanha asemalla kävijä ja olihan tuo jo Mantallekin toinen kerta. Manta ei oikein vielä tahdo kulkea hihnassa joten se oli suurin ongelma eilisellä reissulla :) Täällä maalla ei juurikaan hihnaa ole vielä tarvittu, joten täytyy tosiaan ottaa se nyt ihan opettelun alle. Kuitenkin nyt oli huomattavasti helpompi rokotusreissu kuin edellinen. Silloin oli mukana Luna, Riine ja Pommi-kissa, huh mikä reissu. Pommi huusi kantokopassaan koko reissun niinkuin olisi päätä leikattu, Luna hänkslätti pennun innolla ympäriinsä, Riine sentään käyttäytyi suht moitteettomasti. Varmaan ajattelivat asemalla että hullu kun tuollaisen porukan kanssa lähtee liikkeelle :)

Sen verran jaksoin tuossa äsken tehdä että käväisin apteekissa ja kaupassa, sekä imuroin ja luuttusin lattiat. Nyt voi ottaa sohvan selkään ja lepäillä, niinkuin lääkäri määräsi :)

Koko kesän ulkona ollut kaktus innostui sisälle päästyään kukkimaan mahtavasti, tosin se kukki kertaalleen jo kesällä pihalla ollessaan.

001%20%282%29-normal.jpg