Selkä on nyt sitten pois pelistä. Kuukausikaupalla vaivannut alaselkäkipu ja vasemman jalan särky äityi sitten niin pahaksi, etten viimeyönä juurikaan nukkunut ja aamulla oli olo jo aika tuskaisa. Ei voi oikein istua, seistä eikä maatakkaan, paras olo on kun hiljalleen kävellä hipsuttelee. Reseptin vahvaan kipulääkkeeseen sain, tosin niitä piti olla kotona jo valmiina enkä sitten mennyt apteekkiin. No niinkuin arvata saattaa, kyseiset lääkkeet onkin isännällä töissä ja saan ne vasta huomenna. Äsken yhden vahvan Panacodin nappasin ja nyt selkä onkin jo paljon kivuttomampi. Lisäksi olen ottanut homeopaattista Rhus toxicodentronia. Loppuviikko kotona sairastamassa. Töistä lähtiessä kävin ruokakaupassa ja ilman kauppakärryjä olisi jalat pariin otteeseen lähteneet alta. Niin mukavasti muutamaan kertaan selästä riipaisi, että taisin valittaa ääneen kun pari ihmistä niin myötätuntoisesti meikäläistä katseli :)

Lauantaina pitäisi olla näyttelykunnossa, kaksi koiraa menossa kehään, teltta ja häkitkin saatava kehän laidalle. Lisäksi sitten koirien harjaukset ym. Onhan tässä lauantaihin vielä aikaa, tiedä vaikka olisin elämäni kunnossa :) Pikku-Mantalla alkoi juoksu, kohta taas täällä hullunmylly päällä. Tästä kun selvitään niin sitten ei ole juoksuja taas hetkeen tiedossa ja Arttu-pappa saa huokaista helpotuksesta.

Kun nyt sitten olen täällä hissukseen liikkunut niin pihalla kameran kanssa käyskentelin ja muutaman kuvan sain napattua.

Raparperipiirakka odottaa tekijäänsä...

002.jpg

Viime kesänä istutin viinirypäleen kasvihuoneeseen, autuaasti unohdin sen sinne syksyllä ilman kastelua. Pari viikkoa sitten muistin että hitto, se viinirypäle on varmaan kuollut.  Vaan eipä hätää, hengissä on !

008.jpg

Keltaista ja punaista tulppaania. Tulppaaneja ja narsisseja olen istuttanut kukkapenkeihin varmaan kymmenittäin, mihin lie hävinneet kun ei niitä kovin montaa siellä näy kukkimassa.

013.jpg

015.jpg

Vuorenkilvetkin on huonossa jamassa, pari kukkavanaa koko pöheikössä.

018.jpg

Mistähän tänne saataisiin joku viherpeukalo noita kukkia hoitelemaan. Kukkapenkkeihin pitäisi lisätä uutta multaa, saattaisi kukatkin alkaa viihtymään paremmin.