Tänään on ollut taas mukavan aurinkoinen syyspäivä, tosin kylmä tuuli puhaltaa tuolta pellolta suoraan tähän meidän pihalle. Huldan jo välillä otin sisälle lämmittelemään kun sillä ei oikeasti ole sitä turkkia lämmittämässä. Tosin kyllähän se karvakin alkaa vauhdilla kasvamaan kun ilmat viilenee...
Tuli äsken mieleen kun ikkunasta katselin ulkona olevia koiria, että kyllä seisoi Huldakin niin kauniisti ja ryhdikkäästi pihalla. Vaan otappa kamera käteen ja lähde sitä valokuvaamaan niin eipä silloin saa asiallista kuvaa aikaiseksi millään. Pitäisi kolme ihmistä olla vähintään silloin kun koiria alkaa kuvaamaan, yksin ei saa mitää julkaisukelpoista aikaiseksi.

Päivällä kävin taas hieman kaupoilla, ja mitäpä muuta ostin kuin tytöille Biotiini Fortea ja yhden uuden heijastinhihnan nappasin Terrasta mukaan. On koko hihna pinnoitettu harmaalla heijastimella ja saa nähdä kauan se pinta siinä kestää. Luulen että viimeistään kun pakkaset tulee niin rapisee hihnasta heijastinpinta pois. No se jää nähtäväksi. Täällä kun ei ole katuvaloja niin saa noita heijastimia olla hihnoissa, kaulapannoissa ja itselläkin heijastinliivi päällä, osan lenkistä kun kuitenkin kuljetaan ihan ajotien pientareella.

Kyllä se syksy nyt on virallisesti tullut ja meillä täällä taas kynttilöitä poltellaan melkeinpä vuorokaudet ympäri jos vaan kotona ollaan. Miten voinkin olla niin hullu noiden kynttilöiden perään. Se vaan jotenkin luo niin lämpöisen tunnelman kun edes muutama tuikku  palaa jossakin hyllyn kulmalla. Pöydillähän täällä ei voi edes kynttilöitä polttaa ettei koirat polta itseään. Pari syvää lasikynttilänjalkaa olen hommannut tuohon olkkarin pöydälle, ei koirat yllä liekkiin kun tuikku on lasin pohjalla, hiekan päällä.Niin se vierähti tämäkin viikonloppu ihan vaan ollessa ja laiskotellessa, vaikka onhan nuo kaikki kotihommat tässä sivussa hoituneet. Kohta saunanlämmitykseen ja nauttimaan sunnuntai-illasta.