Huh huh, onpa ollut taas meikäläinen vaivainen, selkä tuntuu olevan päivä päivältä vaan kipeämpi. No ensiviikolla on taas lääkäri, jospa vaikka saisi kokeeksi jotakin muita lääkkeitä, nuo nykyiset on yhtä tyhjän kanssa.

Tänään kävin kaupassa ja samalla poikkesin luontaistuotekaupassakin. Chian siemenet ostin ihan maitokaupasta, ruusunmarjajauheen Terrasta, kun olivat siellä monta euroa halvempia, ihan tismalleen samat tuotteet. No luontaistuotekaupasta sain kuitenkin vihdoin ja viimein homeopaattista Aconitumia ja Bryoniaa. Niin ja maitokaupasta ostin jo muutama päivä sitten Calcia 800 plussaa. Tuota bryoniaa hankin ihan sen takia, kun tuntuu että keuhkoputkentulehdus on taas tuloillaan. Otan nyt sitä ainakin muutaman päivän ja jollei helpota niin ensiviikolla sitten antibiootit lekurilta. Noita ruusunmarjoja sun muita syön nyt ihan piruuttani, jospa niistä olisi selkään jotain apuja. Ja jos tässä muutenkin piristyisi, kun tuntuu että väsymyskin painaa koko ajan.

004.jpg

Tuosta ruusunmarjajauheesta maksoin terrassa jonkun 8 eur, Lifessä näkyi maksavan yli 12 eur. Peten Koiratarvike näkyy myyvän nyt alessa 6 euron hintaan. Täytyy sieltä tilata pari purkillista lisää, kun annan sitä myöskin koirille. 

Eilen näkyi Huldan poika Frozeneye's Mescalero käyneen luonnetestissä. Hyväksytty + 93 laukauskokematon. Riinelle taas soitin yhtä testipaikkaa, ei toiveitakaan. Heillä kuulemma oma rotu täyttää testin, varapaikalle päästiin. Lokakuussa on vielä Imatralla testi johon kokeilen. Alkaa sekin ajomatka olla ääripäässä, kun en viitsisi kuitenkaan satoja kilometrejä luonnetestiin ajella.

Pari poutapäivää tässä ollut ja pyykkiä on pesty. Koirien pedit, lelut ja muutama matto pääsi taas pesuun. Tytöistä lähtee edelleen karvaa ja ne pitäisi taas kertaalleen pestä ja harjata läpi. Harjalla olen niitä aina ohimennen sukinut mutta vielä olisi suittavaa. Selkä on vaan tosiaan niin kipeä etten jaksa nyt mitään ylimääräistä. Jospa noita aurinkoisia koiranpesupäiviä tässä vielä saataisiin...