No huh, selvittiinhän sitä taas yhdestä työviikosta ja ihan mukava viikko olikin.
Sateista on aina vaan ja vaikka sen olen moneen kertaan päättänyt että en valita ilmoista niin kyllä ottaa aivoon. Vaikka täällä kotona joka päivä siivoaa ja luuttuaa niin silti tuntuu että likaista vaan on. Matotkin alkaa olla siinä kunnossa että taas olisi pesuun heitettävä. Vieraille sanottava etukäteen että ei valkoisia sukkia jalkaan :)
Kyllä minä vaan odotan lunta ja pakkasta, kumpaakin riittää ihan vähän vaan, kunhan tulisi. Todennäköistähän se vaan on että märkää on ja pitkään. Lunta jos taas saadaan vuoden vaihteeseen niin hyvä on....

Ollaan täällä nyt ongelman edessä kun tuohon naapuriin alkukesästä ilmestyi kissa. Kukaan ei tiedä kenen se on ja mistä lähtöisin. No naapurit on sitä kai jonkin verran ruokkineet mutta eivät sitä kuitenkaan itselleen voi ottaa. Olisi kiva ottaa se tänne meidän kissaksi mutta tuleeko siitä mitään näiden koirien kanssa, tottuvatko koskaan.......
Eilen illalla myöhään olin koirien kanssa ulkona ja otsalampun valossa näin heinikossa silmät. Arvasin että tuo kissahan se taas on ja kun aloin puhumaan niin sepä alkoikin tulla pimputella lähemmäksi meitä. No koirat ei sitä ehtineet tajuta ja kissalle sanoinkin että hus menehän nyt pois ettei tästä kamala älämölö nyt vaan ala. Meidän perässä se vaan turvallisen välimatkan päässä kuitenkin tuli pihalle saakka. Uskaltaisiko sitä alkaa ruokkimaan ja kokeilla onnnistuuko yhteiselo koirien kanssa, en tiedä.........Tilaahan meillä kyllä on sen verran että oma paikka varmaan löytyisi kissallekkin.

Huomenna oli tarkoitus mennä Orimattilaan luonnetestiä katselemaan, mutta Inkkari-pentueen isä jonka oli tarkoitus testiin tulla ei nyt sitten pääsekkään, joten siirsin menemisen sunnuntaille. Huominen pyhitettäköön kotitouhuille ja ulkoilulle omien koirien kanssa, kaunista säätäkin vaihteeksi kun on luvattu. Pihalta täytyy loputkin kukat heivata pois ja laittaa grillipaikka talvikuntoon.

Jos jotain hyvää näitä synkistä sadepäivistä haluaa löytää niin ainakin sen että hyvillä mielin voi sytytellä kynttilöitä sisään ja ulos. Äsken kävinkin ulos, kuuteen lyhtyyn laittamassa kynttilät palamaan.

Mukavaa viikonloppua !