Kyllä on ankeita nämä viikot .......aamuyöt menee valvoessa näiden saakelin puutuvien käsien takia. Päivät sitten menee puolinukuksissa töissä eikä iltaisinkaan jaksa mitään. No kesää kohti mennään, onneksi. Saa nähdä kauan joutuu sitä keskussairaalaan erikoislääkärille pääsyä odottamaan. Neljästä-kuuteen kuukautta luultavasti.

Päädyin nyt kokeilemaan meidän koiraporukalla taas Hussen ruokia, ovat syöneet joskus aiemminkin, eri laatua vaan silloin. Lammas-Riisin otin nyt kokeiluun ja katsotaan miten sopii. Rasvaa on hieman vähemmän kun J&V Energiassa mutta lämpimämpää kohtihan tässä ollaan menossa eivätkä tarvitse "lämmitykseen" niin paljon energiaa.

Vajaan parin viikon kuluttua olisi Huldan ultraus edessä. Mitään ihmeellisiä merkkejä tiineydestä en siinä ole huomannut, tänään pistin ulkona merkille sen että ei halua poikien riehumiseen osallistua samalla tavalla kuin aiemmin, mitä lie tarkoittaa. Ei siitä kyllä edellisen tiineydenkään aikana mitään oikein huomannut, hieman hellyydenkipeämpi oli kuin normaalisti.

Huomenna olisi työviikko taas puolessa. Viikonloppu lähestyy eikä onneksi ole mitään suunnitelmia tai pakollisia menoja.