Juuri kun olen tässä lääkkeitä saanut vähemmälle, niin jopa pamahti sitten kamala yskä ja keuhkoputkentulehdus kiusaksi. Tänään pääsin heti työterveysasemalle lääkäriin ja antibioottikuuri päälle, nyt kun ei saisi elimistöön tulla minkäänlaista tulehdusta kun vasta on selkä leikattu. No kunhan nuo lääkkeet alkaa purra, niin eiköhän tästä köhästäkin pääse eroon, isäntä on ollutkin jo koko alkuviikon kipeänä.

Eilen tuli vihdoin ja viimein Zooplussalta tilaamani ruuat koirille ja kissalle, toimitukseen meni sitten 13 vrk. Alunperinkään tämä toimitus ei mennyt ihan putkeen, kun tulo Saksasta Suomeen kesti jo 8 vrk, siihen päälle sitten matka Turusta-Lahteen ja pari päivää hukassa jossakin terminaalin uumenissa. Zooplussalla kyllä pahoittelivat, mutta kuljetusliikkeessä ei kukaan ottanut vastuuta kadonneesta laatikosta. Mielenkiinnolla odotan miten seuraavan toimituksen käy, en millään viitsisi toimitustapaa muuttaa, kun on ollut niin kätevää saada sapuskat ovelle kannettuina. No täytyy tosiaan nyt seurailla ja miettiä sitten myöhemmin, jos alkaa jatkossakin olla yhtä hankalaa.

Eilen käytiin kaupassa ja ihania uusia sukkalankoja oli taas hyllyyn ilmestynyt. Pakkohan se oli kerä taas mukaan napata. Yksi sukkapari on jo sängyssä selällään valmistunut ja tässä hyvällä mallillaan jo seuraava :)

003.jpg