Päätin nyt kuitenkin olla astuttamatta Riineä tästä juoksusta, seuraavat juoksut odotettavissa helmi-maaliskuussa joten kevätpennut olisi sitten mahdolliset. Nyt on niin paljon tosiaan pentuja tulossa tälle syksylle, että en kyllä viitsi ottaa riskiä että niitä ei saa kaupaksi ajallaan. Ja minun tuurilla kun niitä sitten syntyisi trikkipoikia koko pesueellinen, niin ei kiitos talvea vasten :) Ja iän puolesta ei ole kiirettä kun Riine vasta maaliskuussa täytti 2v.

Pentusuunnitelmat vaihtui siis näyttelysuunnitelmiksi loppuvuoden osalta, pariin näyttelyyn sen jo ilmoitin ja vielä muutamaa mietin. Turkki sillä on vielä aika lyhyt, tosin uutta tuntuu tekevän nyt vauhdilla. Ruokaan lisäsin nyt rasvaista lihaa ja lisäksi syötän Biotiini Fortea yhden purkin verran. Nyt Riinelle onkin ruoka maistunut ihan mukavasti, johtuuko juoksusta vai mistä...

Loma on tosiaan mennyt lomaillessa, ikkunat edelleen pesemättä. Tosin mattoja, pyykkejä ym. olen pessyt oikein urakalla. Nytkin tuulee niin kovasti että ihan hetkessä kuivaa pyykit tuolla narulla.

 Kasvimaan satoa...

Chilipaprika, todella tulinen :)

DSC01465-normal.jpg

Tomaatteja tulee kuitenkin...

DSC01467-normal.jpg

Viinimarjat alkaa muutaman päivän päästä olla poimittavissa...

DSC01473-normal.jpg