Aamulla peltolenkkeiltiin ja ihmettelin miksi kuumailmapalloja oli peräti kolme kappaletta lähistöllä ilmassa ja itsekseni siinä ajattelin että onkohan niillä joku kisa menossa. No päivemmällä kuulin radiosta että nyt onkin meneillään kuumailmapalloilun SM-kilpailut 2012. On sitä vaan kaikenlaista harrastusta olemassa ja että siinäkin lajissa oikein kilpaillaan:)

Aamupäivästä ajelin Lahteen hakemaan Isle of Dogin Evening Primrose Oil shampoota jonka viimeviikonloppuna tuonne lemmikkikauppaan tilasin. Huomenna pääseekin tytöt taas pesulle, tänään en enää jaksa .Peten terraarioon kävin myös hakemassa takaseinällä maisemakuvan. Tänään on siivoiltu, laitettu ruokaa ja vähän pihamaallakin touhuiltu. Kukka-amppeleita heitin jo pois ja nostelin lyhtyjä tilalle.

Aina tulee mietittyä ja pähkäiltyä että mitä sitä taas tänään syödään niin päätinpä kokeilla ihan jotain uutta. Siis kannatti kokeilla, aivan mahtavaa sapuskaa. Tosin alkuvalmisteluihin meni aikaa varmaan tunti + 40 min. uunissa, mutta eipä haitannut näin viikonloppua, lasillinen viiniä siinä ruuanlaiton ohessa :) Shepad's Pie oli tuo ruoka, alunperin kai lähtöisin Englannista ja yleensä siihen käytetään perunaa mutta tässä karppiohjeessa on peruna korvattu lantulla, nam.

http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=1976

Tässä kuva valmiista paistoksesta.Ruusu kukkii vielä kauniisti ja nuppujakin olisi vaikka kuinka.Naapurin kanssa eilen sovittiin että tänään olisi ollut sellainen maailmaparannusilta, mutta taitaa jäädä nyt toteuttamatta kun alkoi niin väsyttää. taidan vaan laitella kynttilöitä ja lyhtyjä palamaan, ottaa vähän viiniä ja olla vaan......