Töistä ja kaupasta kotiuduttuani heitin ensitöikseni meidän ison parisängyn päiväpetteen koneeseen. Viimeksi olen sen kunnolla saanut pestyä anopin pesutuvan isossa koneessa. Kertaalleen tässä jossain välissä survoin sen vanhaan pesukoneeseen mutta eihän tuo siellä mahtunut peseytymään ja melkein yhtä likaisena sen sain koneesta ottaa pois. No nyt mahtui pyörimään ja puhdistui kunnolla.

Koirien hammaskivet otin työn alle kun en niitä aikoihin olekkaan rapsutellut. Muuten on kaikilla hammaskalusto hyvässä ja puhtaassa kunnossa mutta kulmahampaat ne vaan ihmeesti kerää hammaskiveä. Vaikka broilerinsiipiä silloin tällöin syövätkin niin eipä nuo kulmurit pysy puhtaina. No toisaalta ne on helppo itsekkin rapsutella puhtaiksi, poskihampaissa onkin sitten jo suurempi työ.
Olen kai joskus maininnutkin että kerran omalta hammaslääkäriltä kysyin josko olisi käytöstä poistettuja hammaskiven rapsuttimia,olihan niitä ja yhden sain sieltä ilmaiseksi koirien hampaita varten . Lääkäri tosin vannotti etten niillä omia hampaita saa sitten puhdistella :) Toisen, vielä paremman hammaskivenpoistajan sain tilattua kaverin kautta, hän kun on erikoishammasteknikko ? kai...aika kallis oli vaan tuo rapsutin, tosin meilläpä se kestää kai niin kauan kun on koiriakin.

Viime viikonloppuna tilasin Peten koiratarvikkeelta koirille kunnon pedin, vanhan hajonneen tilalle. No kaikki piti olla ok mutta eilen tulikin viesti että eipä niitä kyseisiä petejä sitten ollutkaan varastossa.....No tänään surffailin sitten uudemman kerran netissä ja sain kuin sainkin tilattua pedin ja lisäksi vielä karva-alusen pentulaatikkoon. Peten Koiratarvikkeella on myynnissä aivan ihania pinkkejä näyttelytelttoja, on vaan niin arvokkaita että saa luvan tuo vanha, hyvin palvellut Hobby Hallin teltta kulkea mukana edelleenkin. Muuten se onkin aivan mahtava teltta mutta vie vaan turhan ison tilan autosta ja on järjettömän painava kantaa.
Toisaalta tekisi mieli ostaa ihan pieni teltta, mihin yksi häkki ja tuoli mahtuisi ja mikä olisi kätevä kasata vaikka yksinkin. Hohhoijaa siis kyllähän tähän koiraharrastukseen saa uppoamaan niin hirveät määrät rahaa , parempi kun ei ala laskemaan ollenkaan. Ja toisaalta kyllähän ne rahat voisi mennä huonompaankin harrastukseen........

Huomenna vapaapäivä, luvannut lämmintä mutta sateista säätä. Kovia ukkoskuurojakin paikka paikoin. Minä en yhtään tykkää tällaisista "risoista" viikoista. Tässä on päivistäkin taas ihan sekaisin......