Olen nyt saanut kunnialla kasvatettua elämäni ensimmäiset paprikat ja ihan kaupan paprikasta otetusta siemenestä. Pitihän noista nyt tietty kuva napsaista muistoksi. Pienin alkaa olla kypsä syötäväksi mutta pari isompaa vielä hetken vaatii aikaa kypsyäkseen. Paprikat nostin kasvihuoneesta sisälle keittiöön jo pari-kolme viikkoa sitten. Paprika mistä siemenet keväällä otin oli ihan normaali punainen paprika, jälkikasvu vaan vaikuttaa ihan suippopaprikalta, eli siis ei varmaan täyttäisi EU-direktiiviä eikä kelpaisi myyntiin :)
Viikonloppuna kävin viimeiset tomaatinraakileet noukkimassa sisälle kypsymään. Kasvihuone pitäisi vielä laittaa talviteloilleen ja sitten ei kun odottelemaan kevättä :)

Ollaan oltu täällä kissaa vailla nyt jonkun aikaa ja yhdellä colliekasvattaja tutulla olisikin kaksi pentua tarjolla, tyttö ja poika. Kasvattajat haluaisivat ne samaan kotiin. Ollaan nyt kahden vaiheilla mitä niiden kanssa tehdään, otetaanko vai ei. Toisaalta on kamalasti rahanmenoa nyt tiedossa kun pitäisi Riine terveystarkastaa ja Huldan olen ajatellut sterilisoida. Nuo kyseiset kissanpennutkin alkavat olla siinä iässä että nekin pitäisi leikkauttaa...
No mietitään nyt vielä, isäntä jätti pallon nyt taas ihan minulle......Tietenkin mietityttää nuo meidän koirat, vaikka kaipa nuo ajan kanssa kissoihin tottuisi, liekö kissanpentu sen kummempi kuin koiranpentukaan ujuttaa laumaan. Ja nuo tarjolla olevat pennuthan olisivat koiriinkin valmiiksi tottuneet. No mietitään, mietitään, tosin jo ilmoitin että ei oteta mutta mietin nyt vielä kuitenkin. Ja jos ehtivät saada muualta kodin niin hyvä sekin.