Aamulla poikkesin Lahdessa hieman shoppailemassa, todellakin vaan hieman. Jotain näyttelyvaatetta etsin itselleni ja onneksi löysin jo ensimmäisestä paikasta, enempää en olisi jaksanutkaan. Kävelykin on niin hidasta ettei matka meinaa taittua ollenkaan :)  Ne mitä olin vailla sain ostettua, housut ja paitapuseron. Tosin huomenna taidan poiketa vielä tuolla Orimattilan Tokmannilla jos sieltä saisin itselleni pinkit tennarit, paitapuserossa kun näet on myös pinkkiä :)

Manta on trimmattu ja kertaalleen harjattu läpi sunnuntain erkkaria varten. Pestä en sitä voi kun siitä on pohjavilla irtoamassa. Jos se nyt kunnolla kastuu, niin sitten on viimeisetkin karvat irti ja tyttö aivan karvaton. Kolmena tulevana viikonloppuna olisi sillä vielä näyttelyt, mutta pahoin pelkään, että ei ole lähtijäksi. Kaveri lupasi sen esittää jos minä en kykene. Ajomatka tuonne sunnuntain näyttelyyn kestää reilut 1,5 tuntia ja ajattelin että on pakko varata aikaa niin, että voi pariin otteeseen jaloitella matkan varrella. Vahvat hermokipulääkkeet meinasin vetäistä naamaan vasta perillä, sen verran tekevät olon pöppöröiseksi etten uskalla auton rattiin heti hypätä. Saapi nähdä mitä tuostakin reissusta tulee.

Eilinen päivä oli tuon selän kanssa aika karsea, kiitos tiistaisen imuroinnin ja touhuamisen. En meinannut aamulla selvitä liikkeelle ollenkaan. Lääkäri oli heti aamusta, joten hammasta purren tein pienen lenkin koirien kanssa, että voin ne huoletta jättää sisään. Ne kun on niin tottuneet siihen, että aamuin illoin pääsevät lenkille, tarhaankaan eivät tarpeitaan tee kuin pakon edestä.  No selvisin kuitenkin lääkäriin, kipeänä kuin mikä. Lääkäri sanoi heti että näkee kyllä että olen tosi kipeä. Teki taas tarvittavat selkätutkimukset, määräsi lisää droppia ja totesi että työkykyinen en todellakaan ole ja sairauslomaa heinäkuun loppuun. Esimiehen kanssa sovittiin että aloitan sitten kesälomani siihen perään ( ellei sairausloma jatku ), näin ollen menen töihin 31.8. Pitkät lomat siis tiedossa, kun vielä voisi jotain tehdäkin.

Juhannusruusu alkaa vasta availemaan nuppujaan.

001%20%283%29.jpg