Ihan kiva päivä Kouvolassa vietettiin Riinen kanssa ja tuloskin oli parempi mitä uskalsin odottaa. Aurinko paistoi ja vasta kotiinlähtiessä pari tippaa tuli taivaalta. Samalla reissulla poikkesin Kouvolan Prismassa ja voi luoja mikä hehtaarihalli se oli. Meni varmaan puoli tuntia että pikaisesti poikkesin vessassa ja kaupanpuolella jotain pientä hakemassa. Ihan kunnon käveylenkistä kävi tuo kauppareissu :)

Yleensä en noita arvosteluja tänne laita mutta nytpä laitan. Tuomarina oli Ingrid Hein Virosta. Riine siis AVO ERI 3.  " Keskikokoinen. Riittävä karva, kaunis blue-merle väritys. Hyvä pää ja korvien asento. Pitkä kaula. Erittäin hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät kulmaukset raajoissa. Liikkuu erittäin hyvin " Riine on todella huonossa turkissa mutta eipä se tänään haitannut. Tuomari sanoi kilpailuluokkaa sijoittaessaan että selän takia laittaa Riinen kolmanneksi. Pohjavilla pois keskeltä selkää ja musta merkki juuri oikeassa kohdassa saa sen selän näyttämään todella notkolta. Tosin kyllä tuo selkälinja saisi hiukan parempi olla muutenkin.

Äsken käytiin nuorison ja isännän kanssa Lahdessa syömässä. Isäntä odotti nälissään kun tulin Kouvolasta ja oli kovasti ravintolaan lähdössä joten kyllähän se minulle sopi. Eipä tarvinnut alkaa näyttelypäivän päätteeksi sapuskoita väsäämään.