Eilen poikkesin Lahdessa ja kävin ostamassa uudet lenkkarit. Myyjäpoika kehui kengät maasta taivaaseen ja kyllähän ne ihan hyviltä tuntui jalkaankin. Kotona vielä googlettelin tietoja kyseisestä kengästä ja ihan huiputhan nuo pitäisi olla. Maksoin itseni kipeäksi vaikka -50 % alessa nuo olikin.

No tänään sitten aamulla lenkille, uudet kengät jaloissa. Kyllä se vaan on sellainen juttu että kun jalat on aivan rikki niin eipä ne kengätkään ihmeitä voi tehdä. Vasen jalka edelleen kuin tulessa muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen. No täytyy yrittää ottaa jostakin jotain selkoa tuosta plantaarifaskiitin hoidosta ja miten sen kanssa helpoimmalla pääsisi. Tai siis nythän jalka on muuten ok mutta lenkkareilla kävellessä sattuu. Tämä jalkaongelmahan alkoi vuosi sitten elokuussa kun yhtäkkiä yllättäin lähdin tekemään pitkän lenkin. Sen jälkeen kantapää ja jalkapohja oli tulessa seuraavat n. 8 kk, itsekseen se taas parani, eikä sille mitään voinut tehdäkkään. Nyt en vaan haluaisi että se taas kipeytyy samanlaiseksi, ettei kävelemään meinaa pystyä ollenkaan...

Asikkalan reissun kävin aamupäivästä tekemässä ja nyt on lauma taas koossa, Arttu-pappa kotona. Ja Riinehän on taas niin onnellinen kun on joku jonka kyljessä saa kyhnätä aamusta iltaan.

DSC01499-normal.jpg