Ikimuistoinen juhannus, ainakin säiden puolesta. Koko päivän on vuorotellen satanut vettä, rakeita ja aurinko pilkahtanut. Lämpöasteita sellaiset + 10, on se vaan ihanaa tämä Suomen suvi :( Toivon todella että niitä lämpimiä sitten riittää loppukesälle koska muuten alkaa olla vitsit vähissä. Kesällä pitäisi saada nauttia auringosta ja tallentaa energiaa pimeää talvea varten, aika kurjalta nyt näyttää.

Pojat on olleet avopuolisoineen Tukholman risteilyllä ja tänään piti soittaa että ovat hengissä ja turvallisesti kotiutuneet, kaikki on heillä hyvin. Äitini on mökillä ja hänellekin soitin että on kaikki hyvin, no hyvin on mutta kylmää ja sateista on kuulemma Asikkalassakin.

Meikäläisellä sama meininki kun eilenkin, pyjama päällä ja kohta nukkumaan :) No tarkoitus olikin ottaa lunkisti ja levon kannalta nämä vapaat, ja niin on toden totta tehty :)

Riinelle ei ole ruoka maistunut pariin päivään...maanantaina ultraan, josko meille heinäkuussa saataisiin taas parin vuoden tauon jälkeen pentuja. Maanantaita odotellessa.

Tämän päivän kuvasatoa, vettä sataa kaatamalla.

001-normal.jpg

004-normal.jpg

                                           ******************************

Kirkastui se päivä sitten kuitenkin :)

005-normal.jpg

011-normal.jpg

010-normal.jpg