Juhannus oli ja meni, mukavasti naapureiden seurassa. Mölkkyä pelattiin, grillailtiin ja touhuiltiin .Aattona oli mukava ilma mutta muut päivät olivat sateisia ja märkiä, tänään on ollut taas aurinkoista.

Tänään aamupäivästä ajelin Asikkalaan hakemaan mummoa ja Peikkoa mökiltä kotiin. Viikon päästä sinne palautuvat mutta ovat nyt hetken kotona. Muutamia kuvia sieltä samalla reissulla napsin. Laiturilla olevat köydenpätkät ovat "käärmeitä" ja niiden tarkoitus on pitää paskovat Lokit kaukana.

Huldan sain tänään pestyä,harjattua ja puhallettua joten nyt on trimmipöytäkin korkattu ja hyväksi todettu. Riinenkin siihen nostin harjailtavaksi hetkeksi aikaa.

Anu , Markus ja Pamela poikkesivat kyläilemässä täällä meillä tänään. Pamelahan on myös Blue Mellow's kennelistä, mutta eri pentueesta kuin Riine. Samana päivänä kuitenkin syntyneet. Sellainen parivaljakko tuntui olevan, että pari oikein kunnon tappeluakin saivat aikaiseksi. Tuntui hermo menevän vuoronperään molemmilla :) Tuntuu Riinekin olevan varsin lyhyellä pinnalla varustettu :)