Ja jo kuului ensimmäiset paukut kun äsken olin koirien kanssa pihalla. Muut ei oikeastaan juurikaan välitä mutta Veeti hermoilee. Aloitin sille maanantaina Serene Um tablettien syötön ja katsotaan nyt onko niistä yhtään mitään apua tuohon rakettipelkoon. Onneksi se on sisällä melko rauhassa joten sitten vaan aattona verhot ikkunoihin ja televisiot ja radiot pauhaamaan :) Kyllä saisivat lopettaa rakettien myynnin yksityisille ihmisille ihan kokonaan, kamala määrä rahaa taivaan tuuliin ja siinä sivussa sitten vielä kaikki vahingot mitä noista saattaa aiheutua.

Peikon turvonneen huulen tarkistin oikein perinpohjin aamulla ja löysin siltä ylähuulesta sisäpuolelta haavan. Lääkärille ei aikaa saatu mutta sain puhelimella antibiootit jotka nyt sitten aloitettiin. Kymmenen päivän kuuri.....hampaathan Peikolla on aika huonossa kunnossa mutta kun ei enää uskalla nukuttaa niin nyt vaan mennään tuolla kalustolla. Hampaita siltä harjailen säännöllisesti mutta kyllä hammaskiveä vaan paljon kertyy siitä huolimatta enkä sitäkään uskalla kamalasti enää raaviskella ettei putoa koko kalusto. Hyvin se syö kuivat nappulansa ja pureskelee dentastixsejä joten ei kai se suu sitten kipeä ole. Voi papparaasu :(

Tässä vielä viimeisiä jouluisia kuvia, ensiviikolla keräänkin taas jo kaikki joulukoristeet pois, en odota edes loppiaiseen saakka . Aina tuntuu siltä että kun jouluaatto on mennyt ja lahjat avattu niin joulukin on ohi .