Kyllä on tasaista tämä meidän elämä, mitään ei tapahdu. Töissä käydään ja illat torkutaan täällä kotona. Ilmat on olleet ihan syvältä, vettä satanut joka päivä eikä aurinkoa ole juurikaan näkynyt, tylsää. Kämppää on taas vaikea pitää puhtaana. Uudet matot odottaa keittiön lattialle pääsyä, mutta saavat tovin odottaakin. Ei viitsi niitä nyt laittaa suotta likaantumaan, ilmat kun tosiaan on mitä on.

Tänään sain sentään koirien tassut trimmattua ja kynnet leikattua, kyllä nuo aika metsäläisiä alkoi taas ollakin. Edelleen odotan niitä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä että saisin koko porukan pestyä. Näinköhän niitä pesukelejä tänä kesänä tuleekaan...

Riinelle olen alkanut pikkuhiljaa lisäämään penturuokaa normaalinappulan sekaan ja hyvinhän tuolle maistuu. Muutaman päivän mietin ja pähkäilin mitä nappulaa sille ostan ja päädyin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen Royal Canin Starteriin. Ensiviikolla Riinellä on madotus edessä ja sitten jäädäänkin vaan kasvattelemaan masua :)

Flunssa painaa meikäläiselle päälle ja olo on tukkoinen, aivastuttaa, silmiä kirvelee ja päätä särkee. Huominen olisi vielä töissä jaksettava ja sitten pääsee taas pariksi päiväksi huilaamaan.

Pommi saapuu kotiin lepäilemään.

001-normal.jpg

Nämä pikkupaskiaiset vetää kaiken huiviinsa.

006-normal.jpg

Siellä se aurinko jossain on...

007-normal.jpg