Tänään on ollut ihana aurinkoinen päivä, ilman tuulta olisi ollut mielettömän lämminkin, mutta tähän pihaan nyt vaan osui tuuli aika ikävästi. Isäntä vaihtoi minun autoon kesärenkaat ja reippaana poikana vielä pesi koko auton :) Nyt ei sitten enää lunta eikä liukkaita kelejä kiitos !

Veeti voi hyvin ja olen siitä hyvin onnellinen, ikävä katsoa kipeätä koiraa. Lunalla huomasin eilen toisen silmän pukkaavan vihreää rähmää. Heti aloitin silmän huuhtelemisen ja sitä tein pitkin iltaa. Ja auttoihan tuo, aamulla oli silmä ihan kunnossa eikä vieläkään näy merkkejä uudesta rähmästä. Puhdistelen sitä nyt vielä pari päivää ja toivottavasti pysyykin kunnossa. Vihreä rähmä on aina huono merkki kun kyseessä tahtoo olla bakteeritulehdus. Toivottavasti nyt kuitenkin selvittiin säikähdyksellä, tosin lääkäriin vien kyllä jos alkaa uudellee rähmimään.

Itsellä on taas ihan mieletön yskä ja todella tukkoinen olo. Allergialääkkeitä sekä astmalääkkeitähän olen joutunut käyttämään jo monta kuukautta, silti yskä vaan vaivaa. Kai se on kohta taas lääkärin luokse suunnistettava jollei ala helpottamaan.

Meillä on omassa pihassa pieni mätäs sinivuokkoja ja niitä varjelenkin kaikin keinoin koirilta, etteivät tallo tai ruovi juuri siinä kohtaa. Kummasti on tuo pieni mätäs parin vuoden aikana levinnyt ja toivonkin että saisin sen säilymään hengissä. Kovasti on nuppuja tulossa...

DSC01918-normal.jpg