Nyt on sitten siirrytty taas talviaikaan kellojenkin kanssa. Ensilumihan satoi perjantaina ja viikonloppu on saatu nauttia lumisesta, aurinkoisesta pakkassäästä, mahtava ilma ollut koko viikonlopun. Tulevalle viikolle onkin sitten taas luvattu suojaa ja vettä, plääh.

Perjantaina töiden jälkeen tein pikasiivouksen joten eilen ei tarvinnut sen kummemmin enää imuriin ja lattialuuttuun tarttua, eilinen menikin miltei koko päivä neuloessa ja lukiessa, todellakin otin ihan lunkisti. Sen verran on lunta maassa ettei hiekkaa kantaudu sisälle ja pääsee vähän helpommalla.

Tänään kävin Lahdessa pentunäyttelyssä ja kyllä on taas ikäväkseen todettava että kyllä tahtoo nyt olla collieilla paljon huonoja häntiä. Itse pidän häntää kyllä aika tärkeänä osana kauniisti rakentunutta koiraa. Vaikka koira olisi kuinka hyvä muuten niin kyllä se häntä vaan pilaa kauniin vaikutelman jos se nousee kippuralle selän päälle. Tänäänkin kyllä taisi suurella osalla pennuista olla huonot hännät......

Eilen muutaman kuvan otin kun tuolla pihalla touhuilin. Linnuille laittelin sapuskaa ja kukkapenkkejä vielä siivoilin. Pellolla käytiin koirien kanssa jossain välissä vähän juoksemassa.

Ruusu jäähileessäTästä radiosta oli pakko ottaa kuva, se on ollut ulkona ikkunalaudalla kait jonkun 10 vuotta, kesät ,talvet ja aina kun katkaisijasta kääntää niin jo alkaa laulamaan :)Riine tarkkailee tarhasta aidan takaa mitä touhuilen pihalla .Veeti tutkailee.Jos ei meitä nyt lenkillä nähdä niin ihme on, hihnassa led-valo jonka saa palamaan yhtenäisesti tai vilkkumaan kahdella eri nopeudella :D Mä olen kyllä niin vietävissä, oikea helppoheikkien unelmakohde :D