Petehän asui meillä nuorempana jonkin aikaa mutta muuttivat sitten vanhimman poikamme Jessen kanssa maailmalle. No niin se elämä vaan heittelee ja "pojat" tulivat sitten takaisin kotiin...

Peten terraario on vielä hieman sisustustöitä vailla mutta kun minä en Peteen halua liiemmälti koskea niin pitää odottaa että joku sen ottaa tuolta terrasta pois ulkoilemaan että pääsen laittamaan kotia kuntoon. Takaseinään hankittava vielä joku maisemapaperi, pitää vaan mittailla tuon takaseinän koko.
Tänään ostin ison koirien ruokakupin Petelle juoma/uima-altaaksi. Sellainen muovinen kuppi missä on alareunassa kolot joista on helppo kupin ottaa vaikka lattialta pois. No ajattein että sinne kupin allehan tuo käärme ensimmäisenä pyrkii ja tilkitsinkin kolot kivillä. Eipä paljon kivet Peteä pidätelleet ja siellä se nyt nukkuu, juomakupin alla. Eikä tuo muuten mitään haittaa jos vaan on kaatamatta tuota vesimäärää pitkin terraariota.

Koirien kanssa pellolla taas käytiin palloilemassa, ei siis mitään uutta. Tasaisen tavallistahan tämä touhu täällä meillä tuppaa olemaan.
Kantapää on ihan sairaan kipeä, vaan ei auta, pikkuhiljaa vaan yritettävä päästä eteenpäin. kaipa tuo joskus asettuu.....

Tässä vielä ihan hujanhajan oleva asumus.

Tässä pari eilen napattua kuvaa....